Enchiladas Cu Fructe De Mare Rapide

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați enchiladas cu fructe de mare rapide. O porție conține 315 calorii, 21g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, creveți, tortilla de făină și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Fructe De Mare Enchiladas, Fructe De Mare Enchiladas, și Fructe De Mare Enchiladas.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați creveții, crema de brânză, usturoiul, coriandrul și sucul de lămâie într-o tigaie la foc mediu până când crema de brânză este netedă și creveții sunt încălziți, 5 până la 7 minute.
Împărțiți amestecul de creveți uniform pe fiecare tortilă.
Rotiți tortilla strâns în jurul umpluturii pentru a forma o enchilada. Aranjați părțile de cusătură enchiladas în jos în vasul de copt.
Se toarnă sosul enchilada peste tortilla.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până la bule, aproximativ 20 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ros_rox7. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
![Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un alt într-un șir de recolte teribil în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o cultură puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde, iar coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de răcoros a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze coacerea încet, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă.