Eleganța scoicilor Sheilei.

Eleganța scoicilor Sheilei.
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că dă-i eleganței scoicii Sheilei. o încercare. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 393 calorii. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $3.07 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați scoici de mare, suc de lămâie, cremă de supă de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Eleganță De Ciocolată, Simplu tort de nunta eleganta, și Segmente portocalii cu înghețată de fasole de vanilie – eleganță simplă pentru rețete similare.

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateUșor
Gata În25 m.
Porții2
Scor De Sănătate19
Revista