Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați eglefinul prăjit cu crustă brânză. Această rețetă face 4 porții cu 305 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Dacă aveți pesmet, ulei de măsline, eglefin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Food.com are 9 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Eglefin copt cu crustă de Cracker de caju, Cartofi Prăjiți Și Eglefin Puttanesca, și Cartofi prăjiți și eglefin Puttanesca pentru rețete similare.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru eglefin. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Thrive Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.