Dovlecei Umpluți Cu Ton

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați dovleceii umpluți cu ton. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 6 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 21g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, ulei de măsline, ou și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma firimiturile de pâine uscată, puteți urma acest fel principal cu Tarte Cu Nucă De Cocos Fără Lactate Fără Gluten ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Un Picnic umplut: roșii umplute cu Tunan și anghinare, ardei roșu, dovlecei umpluți cu Fetan și năut, mere Macintosh umplute cu nuci și zahăr brun, Dovlecei Umpluți Cu Ton, și Bărci De Dovlecei Umplute Cu Ton Mexican pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu apă sărată, puneți dovleceii în oală și fierbeți la foc mediu timp de aproximativ 5 minute pentru a se înmuia.
Scoateți dovleceii, feliați pe jumătate din drum lung și lăsați să se răcească. Scoateți carnea din jumătățile de dovlecei, lăsând o coajă de 1/2 inch. Puneți deoparte carnea scoasă într-un castron.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x12 inci.
Așezați carnea de dovlecel într-un castron și amestecați bine.
Se amestecă tonul, ceapa, roșiile, firimiturile de pâine, oul, sarea și piperul negru. Umpleți ușor cojile de dovlecei cu amestecul de ton.
Stropiți aproximativ 1/2 linguriță de ulei de măsline peste fiecare jumătate de dovlecel umplut.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când blaturile sunt ușor rumenite, 20 până la 25 de minute.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Vinul Merlot, Pinot Noir și rossimbroul sunt alegeri excelente pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine]()
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.