Dovleac spaghetti cu sos de carne
Spaghetti Squash cu sos de carne este o rețetă fără gluten și primară, cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine , 6 g de grăsimi și un total de 181 de calorii . Pentru 1,36 USD per porție , această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 101 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de piure de roșii, oregano, apă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un aperitiv destul de ieftin. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 87% , ceea ce este minunat. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Ravioli la cuptor și sos de carne , Dovlecei spaghetti umpluți cu Enchilada și Dovlecei spaghetti și chiftele .
Instrucțiuni
Tăiați dovleceii pe lungime și scoateți semințele.
Puneți dovleceii, tăiați în jos, într-o tavă de copt.
Adăugați apă și acoperiți strâns cu folie.
Coaceți la 375° timp de 20-30 de minute sau până când se străpunge ușor cu o furculiță. Între timp, rumeniți carnea de vită într-o tigaie mare; scurgere.
Adăugați ceapa, ardeiul verde, ierburile și condimentele; se caleste pana ce ceapa este transparenta. Se amestecă piureul de roșii. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând din când în când. Scoateți dovleacul, separând firele cu o furculiță. Chiar înainte de servire; se amestecă 1/2 cană de parmezan în sosul de carne.
Serviți sosul peste dovlecei spaghetti și treceți parmezanul rămas.