Dovleac Orzo cu salvie
Dovleac Orzo cu salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 352 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți parmezan, apă, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salvie și unt brun de șalotă caramelizată pe biscuiți de dovleac și salvie, Supă de dovleac pesto de salvie de usturoi prăjită cu semințe de dovleac prăjite picante, și Tort de dovleac cu înghețată de salvie și compot de cireșe de dovleac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pumpkin Purincroume Notă: Dacă începeți cu un dovleac proaspăt sau dovlecei, feliați în jumătate (pe lungime pentru butternut și ilk) și așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt ușor unsă.
Se coace la 350 la 30 de minute sau până se înmoaie. Se lasă să se răcească și se scoate cu o lingură. Puree într-un robot de bucătărie până se omogenizează.
Într-o cratiță mare, aduceți 3 căni de bulion și 3 căni de apă pentru a fierbe la foc mare.
Adaugă orzo. Reveniți la fierbere și gătiți timp de 9 minute sau până când pastele sunt al dente.
Se scurge și se lasă deoparte.
Între timp, saut eșalotă și salvie în unt timp de 5 minute la foc mediu.
Adăugați 3/4 cană de bulion și 1/2 cană de lapte. Se lasă să fiarbă timp de aproximativ 5 minute.
Adăugați piureul de dovleac în bulionul care fierbe și amestecați bine.
Adăugați sare, piper și restul de 3/4 cană de bulion. Reduceți căldura și fierbeți la foc mediu timp de 10 până la 12 minute sau până când sosul atinge consistența dorită.
Se amestecă parmezanul. Aruncați cu orzo și serviți fierbinte.