Dip de spanac Garlicky cu inimi de palmier

Dip spanac Garlicky cu inimile de palmier este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 22 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 128 calorii. Pentru 62 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, tortilla de porumb, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, care este solid. Rețete similare sunt Dip de spanac Garlicky cu inimi de palmier, Salată de spanac, căpșuni și inimi de palmier, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Pentru a pregăti chipsuri, aranjați pene de tortilla într-un singur strat pe foi de copt acoperite cu spray de gătit. Înveliți ușor pene cu spray de gătit; presărați uniform cu sare.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când panele sunt crocante și ușor rumenite.
Reduceți temperatura cuptorului la 35
Pentru a pregăti dip, combinați mozzarella, 1/4 cană Asiago, smântână și ingredientele rămase, amestecând până se omogenizează bine. Puneți amestecul de spanac într-un vas de copt de 1 1/2 litru acoperit cu spray de gătit.
Se presară cu restul de 1/4 cană Asiago.
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.
Se servește cald cu chipsuri.