Dip De Pește Afumat

Dip De Pește Afumat
Dip pește afumat ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 8 și costă $1.86 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 102 calorii. Dacă aveți la îndemână pește alb, aromă de fum lichid, sos de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pește Afumat, Omletă De Pește Afumat, și Cum se face pește afumat de ceai într-un Wok pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați peștele alb, maioneza și smântâna în vasul unui robot de bucătărie. Asezonați cu condimentul Old Bay, sos de ardei iute, sos Worcestershire, fum lichid și piper negru crăpat. Amestecați toate ingredientele până când consistența ajunge la o răspândire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru CrăpateBoabe De Piper Negru Crăpate
Fum LichidFum Lichid
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Pește AlbPește Alb
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista