Dip de iaurt cu usturoi și ierburi este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână arpagic, mărar, chipsuri de cartofi coapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zucchini-frunze de plante cu iaurt de usturoi, Iaurt și Feta Dip, și Socca de naut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați iaurtul grecesc, cățelul de usturoi tocat, arpagicul tocat, sarea, piperul, mărarul uscat și sucul de lămâie; serviți cu chipsuri de cartofi coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Iaurt Grecesc
Chipsuri De Cartofi
Suc De Lămâie
Mărar Uscat
Arpagic
Piper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite