Dip de iaurt cu usturoi și ierburi

Dip de iaurt cu usturoi și ierburi
Dip de iaurt cu usturoi și ierburi este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 179 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 57 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână arpagic, mărar, chipsuri de cartofi coapte și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Zucchini-frunze de plante cu iaurt de usturoi, Iaurt și Feta Dip, și Socca de naut încolțit cu ierburi cu salată de ierburi și iaurt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați iaurtul grecesc, cățelul de usturoi tocat, arpagicul tocat, sarea, piperul, mărarul uscat și sucul de lămâie; serviți cu chipsuri de cartofi coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Iaurt GrecescIaurt Grecesc
Chipsuri De CartofiChipsuri De Cartofi
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Mărar UscatMărar Uscat
ArpagicArpagic
PiperPiper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista