Dip De Fructe De Zahăr Brun
Dip de fructe de zahăr brun este un fără gluten hor d ' oeuvre. O porție conține 253 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 1,58 USD pe porție. Dacă aveți fructe, garnisiți: zahăr brun, topping bătut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pavlovas de zahăr brun cu fructe, Fructe de mere de afine crocante cu zahăr brun scorțișoară Crumble, și Rolling Stones Cupcake cu zahăr brun cu umplutură de cremă de nucă de cocos, glazură de rom condimentată și zahăr brun crăpat fragil pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți zahărul brun și crema de brânză la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați smântână, vanilie și, dacă doriți, lichior de cafea, bătând până se omogenizează și se omogenizează; pliați în topping bătut. Acoperiți și răciți 4 ore.
Se servește cu fructe asortate.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Kahla pentru lichior de cafea.