Dip De Fasole Neagră

Dip De Fasole Neagră
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Black Bean Dip. Această rețetă face 12 porții cu 119 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Un amestec de suc de lămâie, chipotle chile, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați praf de chili și chimen; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5
Puneți amestecul de ceapă, sucul de lămâie și următoarele 5 ingrediente (prin fasole neagră) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Puneți amestecul într-un castron de servire; se acoperă cu queso fresco, ceapă roșie și, dacă se dorește, coriandru tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Queso FrescoQueso Fresco
2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)2 Cani De Pui (aprox. 6 Muschi Congelati)
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se servește cu chipsuri de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De PorumbChipsuri De Porumb
7
Tehnică: cum se prepară fasolea fasolea conservată este mai convenabilă decât fasolea uscată. Pentru cele mai bune rezultate, clătiți bine cu apă de la robinet înainte de utilizare și scurgeți într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
8
Scurgerea și clătirea conservelor de fasole scapă de lichidul gros din cutie și reduce sodiul cu 40%.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conserve De FasoleConserve De Fasole
DificultateMediu
Gata În16 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista