Dip De Fasole Neagră

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Black Bean Dip. Această rețetă face 12 porții cu 119 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Un amestec de suc de lămâie, chipotle chile, oregano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, și Salată Edamame, fasole neagră și mazăre cu ochi negri cu vinetă de chimen pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ulei; rotiți pentru a acoperi.
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie, amestecand ocazional.
Adăugați praf de chili și chimen; saut 1 minut.
Puneți amestecul de ceapă, sucul de lămâie și următoarele 5 ingrediente (prin fasole neagră) într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează. Puneți amestecul într-un castron de servire; se acoperă cu queso fresco, ceapă roșie și, dacă se dorește, coriandru tocat.
Se servește cu chipsuri de porumb.
Tehnică: cum se prepară fasolea fasolea conservată este mai convenabilă decât fasolea uscată. Pentru cele mai bune rezultate, clătiți bine cu apă de la robinet înainte de utilizare și scurgeți într-o strecurătoare.
Scurgerea și clătirea conservelor de fasole scapă de lichidul gros din cutie și reduce sodiul cu 40%.