Diavolii lui April Bloomfield călare
Diavolii lui April Bloomfield călare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,42 USD pe porție. O porție conține 272 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr superfin, fructe de pădure, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Diavoli călare, Diavoli călare, și Diavoli călare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele opt ingrediente într-o oală suficient de mare pentru ca perele să fie scufundate în lichid într-o potrivire perfectă. pe rând, curățați perele și înjumătățiți-le pe lungime. Folosiți o lingură mică pentru a scoate miezul dur din fiecare jumătate de pere, apoi tăiați bitul dur de la baza fiecăreia. pe măsură ce terminați de pregătit fiecare, adăugați-l în lichid, astfel încât să nu se rumenească.
Aduceți lichidul la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți focul, astfel încât să fiarbă ușor (nu-l grăbiți, altfel perele se vor dezintegra). Gatiti doar pana cand perele sunt fragede, dar nu foarte moi sau moale, 15-20 de minute, in functie de fermitatea perelor.
Opriți focul și lăsați perele să se răcească în lichid. vor continua să gătească puțin pe măsură ce se răcesc. odată răcoroase, vor avea în continuare o notă de snap pentru ei, o criză moale. Se vor păstra fericiți în lichidul lor într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 săptămâni.
pentru prune uscate: aduceți 1 cană de apă la fiert într-o tigaie mică. adăugați plicul de ceai și lăsați să se absoarbă timp de 5 minute, de pe foc. aruncați punga de ceai și lăsați ceaiul să se răcească complet.
Combinați ceaiul, armagnacul și prunele într-un castron mic. prunele ar trebui să fie complet scufundate în lichid; dacă nu sunt, utilizați un recipient diferit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și introduceți-l în frigider. lăsați prunele să se înmoaie până când sunt pline și moi, peste noapte sau mai mult, dacă este necesar.
Când prunele sunt gata, scoateți-le din lichid. Rezervați 2 linguri de lichid.
Tăiați jumătate din una dintre perele condimentate în 10 bucăți oblice care se vor potrivi în interiorul prunelor, dar nu sunt atât de mici încât pruna o învelește complet. Vrei un centimetru de pere pentru a arunca o privire la un capăt al prunei. Umpleți fiecare prună cu o bucată de pere. S-ar putea să trebuiască să introduceți mai întâi degetul mic în prune.
Așezați o felie de slănină pe o tăietură, puneți o prună la un capăt și înfășurați-o astfel încât pruna să fie înfășurată în slănină. dacă simțiți că există prea multă slănină, tăiați puțin—doriți un echilibru frumos între slănină și prune. repetați cu prunele și slănina rămase. Acoperite cu folie de plastic, se păstrează peste noapte.
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți broilerul (dacă nu aveți un broiler, încălziți cuptorul la 500 F).
Aranjați prunele cu cusătura în jos într-o tigaie superficială, lăsând puțin spațiu între ele. adăugați 3 linguri de lichid de pere în tigaie, împreună cu lichiorul de prune rezervat, apoi adăugați un vârf generos de sare și sfărâmați în ardei iute. Ungeți, apoi gătiți prunele sub broiler, ungându-le cu lichidul la fiecare câteva minute sau cam așa ceva, până când slănina este aurie și ușor crocantă, aproximativ 15 minute. transferați prunele pe o farfurie sau tavă și stropiți cu o parte din lichid. dacă slănina dvs. este pe partea dulce, presărați sare după gust. lăsați să se răcească ușor înainte de a săpa.