Diavolii lui April Bloomfield călare

Diavolii lui April Bloomfield călare
Diavolii lui April Bloomfield călare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 1,42 USD pe porție. O porție conține 272 calorii, 3G de proteine, și 9g de grăsime. Dacă aveți la îndemână zahăr superfin, fructe de pădure, boabe de piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 52 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Diavoli călare, Diavoli călare, și Diavoli călare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele opt ingrediente într-o oală suficient de mare pentru ca perele să fie scufundate în lichid într-o potrivire perfectă. pe rând, curățați perele și înjumătățiți-le pe lungime. Folosiți o lingură mică pentru a scoate miezul dur din fiecare jumătate de pere, apoi tăiați bitul dur de la baza fiecăreia. pe măsură ce terminați de pregătit fiecare, adăugați-l în lichid, astfel încât să nu se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Aduceți lichidul la fierbere la foc mediu-mare, apoi reduceți focul, astfel încât să fiarbă ușor (nu-l grăbiți, altfel perele se vor dezintegra). Gatiti doar pana cand perele sunt fragede, dar nu foarte moi sau moale, 15-20 de minute, in functie de fermitatea perelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Opriți focul și lăsați perele să se răcească în lichid. vor continua să gătească puțin pe măsură ce se răcesc. odată răcoroase, vor avea în continuare o notă de snap pentru ei, o criză moale. Se vor păstra fericiți în lichidul lor într-un recipient etanș la frigider timp de până la 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
pentru prune uscate: aduceți 1 cană de apă la fiert într-o tigaie mică. adăugați plicul de ceai și lăsați să se absoarbă timp de 5 minute, de pe foc. aruncați punga de ceai și lăsați ceaiul să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Prune UscatePrune Uscate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Combinați ceaiul, armagnacul și prunele într-un castron mic. prunele ar trebui să fie complet scufundate în lichid; dacă nu sunt, utilizați un recipient diferit. Acoperiți vasul cu folie de plastic și introduceți-l în frigider. lăsați prunele să se înmoaie până când sunt pline și moi, peste noapte sau mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArmagnacArmagnac
Prune UscatePrune Uscate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Când prunele sunt gata, scoateți-le din lichid. Rezervați 2 linguri de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
7
Tăiați jumătate din una dintre perele condimentate în 10 bucăți oblice care se vor potrivi în interiorul prunelor, dar nu sunt atât de mici încât pruna o învelește complet. Vrei un centimetru de pere pentru a arunca o privire la un capăt al prunei. Umpleți fiecare prună cu o bucată de pere. S-ar putea să trebuiască să introduceți mai întâi degetul mic în prune.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
8
Așezați o felie de slănină pe o tăietură, puneți o prună la un capăt și înfășurați-o astfel încât pruna să fie înfășurată în slănină. dacă simțiți că există prea multă slănină, tăiați puțin—doriți un echilibru frumos între slănină și prune. repetați cu prunele și slănina rămase. Acoperite cu folie de plastic, se păstrează peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune UscatePrune Uscate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
9
Poziționați un raft în mijlocul cuptorului și preîncălziți broilerul (dacă nu aveți un broiler, încălziți cuptorul la 500 F).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Aranjați prunele cu cusătura în jos într-o tigaie superficială, lăsând puțin spațiu între ele. adăugați 3 linguri de lichid de pere în tigaie, împreună cu lichiorul de prune rezervat, apoi adăugați un vârf generos de sare și sfărâmați în ardei iute. Ungeți, apoi gătiți prunele sub broiler, ungându-le cu lichidul la fiecare câteva minute sau cam așa ceva, până când slănina este aurie și ușor crocantă, aproximativ 15 minute. transferați prunele pe o farfurie sau tavă și stropiți cu o parte din lichid. dacă slănina dvs. este pe partea dulce, presărați sare după gust. lăsați să se răcească ușor înainte de a săpa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)Lichior De Alune (recomandat: Frangelico)
Prune UscatePrune Uscate
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista