Diane ' s Beef Stroganoff ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 619 calorii. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, ketchup și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei din Europa de Est. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Beef Stroganoff-creat inițial pentru familia Stroganoff rusă de către un bucătar francez, acest favorit de familie în jurul casei mele, Easy Beef Stroganoff-Versiunea De Carne De Vită Măcinată, și Carne De Vită Stroganoff.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o oală mare, grea sau cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Combinați făina, sarea și piperul negru într-un bol și aruncați carnea de tocană de vită în făină condimentată. Rumeniti carnea de vita in uleiul incins si untul, amestecand des si scoateti carnea din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită
Făină Pentru Toate Scopurile
Piper Negru
Unt
Carne
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Se toarnă vin alb în tigaie și se răzuie și se dizolvă orice bucăți mici de mâncare rumenită; se amestecă ceapa și usturoiul în vin alb. Gatiti pana cand ceapa este translucida, amestecand des, aproximativ 5 minute. Întoarceți carnea de vită rumenită în tigaie. Se amestecă ketchup, sos Worcestershire și suc din ciuperci conservate cu amestec de carne de vită. Reduceți căldura la minim, acoperiți tigaia și fierbeți până când carnea de vită este fragedă, aproximativ 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Conserve De Ciuperci
Vin Alb
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Usturoi
Suc
Ceapă
Carne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Se amestecă ciupercile cu buton și smântâna în amestecul de vită și se încălzește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Cu Buton Alb
Smântână
Carne De Vită
5
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti taiteii de ou in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierti, dar fermi la muscatura, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Ou
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura