Devil's Food Zmeura Fleac.

Devil's Food Zmeura Fleac.
Devil's Food Zmeura Fleac. este o rețetă europeană care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8 g de proteine, 43 g de grăsimi și un total de 1204 de calorii. Pentru 4,38 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de jeleu de zmeură, oz de coji de zmeură, smântână grea pentru frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Rețetele similare includ prăjiturile cu mâncare ale diavolului, prăjiturile cu mâncare ale diavolului și prăjiturile cu mâncare ale diavolului.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru Trifle. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea să încerci Cava Mestres Reserva Brut 1312. Recenzătorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Cava Mestres Reserva Brut 1312
Cava Mestres Reserva Brut 1312
De culoare galben pai pal, cu reflexe verzi vizibile și bule fine și elegante. O reflectare clară a epocii: finețe delicată cu arome intense de fructe albe, flori și ierburi proaspăt tăiate. La palat este proaspăt, dezvăluind un mare echilibru de dulceață și aciditate. Plăcut și ușor de băut.
DificultateGreu
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista