Desert Nachos
Desert nachos necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 5 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 264 calorii. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Cap la magazin și ridica bezele, biscuiti graham, rece bici biciuit topping, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Această rețetă de la KraftRecipes.com are 1 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 28%, ceea ce nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Desert Nachos, Desert Nachos, și Desert Nachos.
Instrucțiuni
Întindeți fiecare pătrat graham cu 1 lingură. budincă.
Acoperiți cu fructe, marshmallows și stafide.
Completați fiecare cu o lingură de iaurt sau bici rece.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Francis Ford Coppolan Oregon Pinot Noir cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir]()
Francis Ford Coppola Oregon Pinot Noir
Crescut într-o denumire care experimentează veri răcoroase și ierni blânde, acest Pinot Noir oferă un contrast interesant cu îmbutelierea Coppola din California, exprimând o structură de tanin mai delicată și o aciditate mai mare, ceea ce îl face elegant și bine proporționat. Acest vin reflectă esența denumirii și aromelor care fac Oregon Pinot Noir atât de dorit.Ușor și elegant, Palatul prezintă o calitate proaspăt culesăcalitate, aciditate plină de viață și dulceață de stejar bine echilibrată.Acest vintage este fruct înainte cu o textură suplă satinată și taninuri coapte. Datorită selecției atente a butoiului, notede migdale la grătar și pâine prăjită sunt integrate frumos în matricea aromelor.