Desert De Mere Francez
Desertul francez de mere este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 201 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Betty Crocker are 289 de fani. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 20%. Încercați Desert De Mere Francez, Imposibil De Ușor Franceză Mere Desert Pătrate, și Sandvișuri De Desert Cu Pâine Franceză La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri) cu spray de scurtare sau de gătit. Într-un castron mic, amestecați 1 cană Bisquick mix, nucile și zahărul brun.
Tăiați în 3 linguri de unt ferm cu furculița sau blenderul de patiserie până când amestecul este sfărâmicios; pus deoparte.
Răspândiți merele în vasul de copt. Într-un castron mediu, amestecați ingredientele de umplere rămase până se omogenizează.
Coaceți aproximativ 55 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat; se răcește ușor, aproximativ 30 de minute.
Serviți cald, dacă doriți, cu înghețată.