Desert De Mere Cu Unt De Arahide

Desert De Mere Cu Unt De Arahide
Unt de arahide Apple desert ar putea fi doar condiment sunteți în căutarea pentru. Această rețetă face 20 de porții cu 303 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 12%, acest fel de mâncare este destul de rău. Desert Cu Cremă De Unt De Arahide, Desert Cu Gheață Cu Unt De Arahide, și Desert Brownie Cu Unt De Arahide sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați firimiturile de cracker graham, zahărul brun, 1/2 cană unt de arahide și unt; lingură jumătate într-un 3-qt. castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Batoane De Ciocolată Heath (40 G Fiecare), Zdrobite3 Batoane De Ciocolată Heath (40 G Fiecare), Zdrobite
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează; pliați în topping bătut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți jumătate peste amestecul de firimituri în castron. Se acoperă cu o cutie de umplutură de plăcintă cu mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Auto-crescătoare, NecernutăFăină Auto-crescătoare, Necernută
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați zahărul cofetarilor, scorțișoara și untul de arahide rămas până se sfărâmă; presară jumătate peste umplutura de plăcintă. Repetați straturile. Se dă la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Zmeura Proaspata Si Stropii Decorative, OptionalZmeura Proaspata Si Stropii Decorative, Optional
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegeri excelente pentru baie. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca să-l Nominalizezi pe Renard Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
Nominalizare Renard Brut
Nominalizare Renard Brut
Note citrice, biscuiți albi cu piersici și unt, gură proaspătă și bogată, fructată și crocantă cu finisaj mineral.Amestec: 40% Chardonnay, 30% Pinot Noir, 30% Pinot Meunier
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista