Desert de dovleac
Desertul cu dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 303 calorii, 7 g de proteine și 12 g de grăsimi. Pentru 71 de cenți per porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. Această rețetă de la Taste of Home necesită ghimbir măcinat, cuișoare măcinate, lapte evaporat și zahăr. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 31%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Desert cu dovleac, Desert Tiramisu și Desert congelat cu căpșuni.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați 1/4 cană zahăr și făină; se taie în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere. Apăsați într-un 13 inchi neuns. x 9-in. tava de copt.
Într-un castron, combinați ouăle, dovleacul, sarea, condimentele și zahărul rămas. Se amestecă laptele.
Coaceți la 425° timp de 15 minute. Reduceți căldura la 350°; Coaceți cu 50-55 de minute mai mult sau până când umplutura se fixează. Se răcește pe un grătar. Acoperiți și lăsați la frigider peste noapte.
Tăiați în pătrate. Acoperiți cu frișcă și stropiți cu scorțișoară dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cremă de Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegeri excelente pentru prăjituri scurte. Prosecco dulce și spumant nu copleșește prajiturile simple de zahăr sau de prăjituri scurte, un sherry dulce cu cremă completează prăjiturile condimentate, iar notele de nuci ale Madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Solera Cream Sherry. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.