Desert Cu Șerbet Triplu
Această rețetă servește 16 și costă 41 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Dacă aveți la îndemână nucă de cocos, fursecuri macaroon cu nucă de cocos, topping bătut cu carton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Desert De Șerbet, Desert De Șerbet Curcubeu, și Desert De Șerbet Învârtit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați firimiturile de prăjituri, toppingul bătut, nucile pecan și nuca de cocos.
Răspândiți jumătate într-un 13-in. x 9-în. dish.
Se întinde cu șerbet portocaliu; congelați timp de 10-15 minute. Repetați cu straturi de lămâie și var. Se acoperă cu amestecul de biscuiți rămas. Acoperiți și înghețați până la fermitate.