Desert Brownie Cu Cireșe De Ciocolată

Desert Brownie Cu Cireșe De Ciocolată
Reteta Ciocolata Cherry Brownie desert ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 3 ore și 10 minute. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 276 calorii. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână amestecul original supreme premium brownie, apă, frișcă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Desert Brownie Cu Mousse De Ciocolată, Rulouri de desert Brownie cu ciocolată cu căpșuni pentru #FWCon, și Cupcakes Cu Brownie Cu Cireșe De Ciocolată.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați (325 de metri pătrați pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți fundul numai al tăvii pătrate de 8 inci sau 9 inci cu spray de scurtare sau gătit. Faceți și coaceți brownies conform instrucțiunilor de pe cutie. Se răcește complet, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)Mere Tarta Tocate Decojite (aproximativ 5 Medii)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Într-un castron mediu răcit, bateți frișca cu mixerul electric la viteză mare până la rigidizare. Amestecați ușor marshmallows și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Răspândiți uniform peste brownies.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4
Stropiți ciocolata deasupra. Rotiți ciocolata prin amestecul de frișcă cu cuțitul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lamaie GumaLamaie Guma
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
5
Acoperiți și refrigerați aproximativ 1 oră sau până la răcire. Pentru porții, tăiați în 3 rânduri cu 4 rânduri. Acoperiți și refrigerați orice desert rămas.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista