Degete de pește și mazăre moale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați degetele de pește și mazărea moale. Această rețetă servește 4. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 435 calorii, 15g de proteine, și 15g de grăsime. Un amestec de mazăre, buton de unt, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina simplă, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Această rețetă de la BBC Good Food are 227 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este excelent. Încercați Prăjituri de pește de păstrăv afumat cu mazăre moale, Degete de pește de somon cu sparanghel și mazăre de primăvară, și Mazăre Moale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se taie peștele în 12 degete, fiecareaproximativ 3 cm grosime.
Puneți făina condimentată, oul și pesmetul în 3 separatevase de mică adâncime. Se pudrează mai întâi bucățile de pește în făină, apoi se acoperă bine în ou și se acoperă complet în pesmet.Se pune pe o farfurie și se răcește timp de 15 minute.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați degetele de pește și prăjiți timp de 8 minute, întorcându-se ocazional, până devin aurii și fierte. Între timp, adăugați mazărea Lao tigaie mică de apă clocotită. Gatiti timp de 4 minute pana se inmoaie cu adevarat.
Se scurge, se pune vârful într-un castron cu unt, coajă și mentă și se amestecă aproximativ cu o mașină de spălat cartofi. Condimentează după gust și păstrează cald.
Serviți degetele de pește auriu cu o lingură generoasă de mazăre moale, lămâie și cartofi noi, dacă doriți.