Decupaje De Turtă Dulce
Această rețetă face 36 de porții cu 246 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, bomboane fierbinți, ouă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Decupaje De Turtă Dulce, Decupaje De Turtă Dulce, și Decupaje De Turtă Dulce pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați untul, zahărul, siropul de porumb și condimentele; aduceți la fierbere, amestecând constant.
Se scoate de pe foc și se răcește până se încălzește. Se amestecă ouăle și oțetul.
Combinați făina și bicarbonatul de sodiu; se amestecă în amestecul de zahăr pentru a forma un aluat moale. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau până când este ușor de manevrat.
Pe o suprafață ușor făinată, rulați aluatul la 1/4-in. grosime.
Tăiați cu o făină 2-1 / 2-in. gingerbread Man cookie cutter.
Așezați pe foi de copt unse. Utilizați Hots roșii pentru ochi și butoane.
Coaceți la 350 de minute timp de 8-10 minute.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.