De pe cârlig sandwich cu pește prăjit

De pe cârlig sandwich cu pește prăjit
De pe cârlig Sandwich de pește prăjit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $6.05 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1415 calorii, 59G de proteine, și 79G de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sos fierbinte, cayenne, sos de pește și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. 2 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este minunat. Rețete similare sunt Sandwich Cu Pește Prăjit, Sandwich Cu Pește Prăjit, și Sandwich-ul de pește prăjit al Căpitanului Jack cu sos Tartar de casă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face Remoulade:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RemouladeRemoulade
2
Așezați toate ingredientele într-un amestec, dar maioneza și pulsați împreună pentru un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
3
Se toarnă în castron și se adaugă maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4
Se amestecă împreună.Se răcește în frigider până când este gata să serve.To Asigurați-fructe de mare condimente:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
5
Se amestecă toate împreună în borcan, se amestecă. Păstrați bine acoperit container.To face sandwich de pește:.Preîncălziți uleiul în tigaie.Spălați fileurile și uscați-le cu un prosop. Presărați ușor cu condimente de fructe de mare pe ambele sides.In 3 boluri separate, Așezați făina amestecată cu 3 linguri condimente de fructe de mare. panko și 3 ouă bătute.Dragați fileurile în făină, ou și apoi panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
6
Adăugați pește în ulei și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Scoateți pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
8
Întindeți sosul remoulade pe ambele părți ale pâinii prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
9
Puneți niște romaine pe fund, apoi deasupra cu pește, roșii feliate, ceapă roșie și puțin mai multă romaine deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)Condimente Grecești (recomandat: Insulele Mirodeniilor)
RomaineRomaine
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
10
Adăugați porțiunea superioară de pâine pentru a face un sandwich. Repetați cu sandvișurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit

Ingrediente

2(iarnă)3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon1pinchcayenne (opțional)cayenne (opțional)0(poate fi sau trece)semințe de țelinăsemințe de țelină2(iarnă)Muștar DijonMuștar Dijon3ouă, bătuteouă, bătute1(poate fi sau trece)sos de peștesos de pește1kilogramefileuri proaspete de cambulă (sau alt pește alb)fileuri proaspete de cambulă (sau alt pește alb)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală1mareBaghetă franceză, tăiată în 4 porții (sau folosiți pâine sau chifle)Baghetă franceză, tăiată în 4 porții (sau folosiți pâine sau chifle)2(poate fi sau trece)frunze proaspete de tarhon tocate (sau 1/4 linguriță. uscate)frunze proaspete de tarhon tocate (sau 1/4 linguriță. uscate)4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat11 kilogram de dovlecel,cervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscatcervil proaspăt tocat sau 1 lingură cervil uscat1lămâie, suc delămâie, suc de3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăulei de măsline, pentru prăjitulei de măsline, pentru prăjit1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)ceapa alba tocata (de la 1 ceapa mare sau 2 mici)4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet panko (sau pesmet obișnuit)pesmet panko (sau pesmet obișnuit)2(poate fi sau trece)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping1(poate fi sau trece)8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți11 kilogram de dovlecel,gust fierbinte (Amish sau Indian)gust fierbinte (Amish sau Indian)1miciceapa rosie, feliata subtireceapa rosie, feliata subtire8frunze de romaine, feliate subțire (chiffonade)frunze de romaine, feliate subțire (chiffonade)0(poate fi sau trece)gât de puigât de pui0(poate fi sau trece)1/2 crenguță rozmarin1/2 crenguță rozmarin1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi3(iarnă)condimente de fructe de mare, plus mai mult pentru stropire (reteta de mai jos)condimente de fructe de mare, plus mai mult pentru stropire (reteta de mai jos)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 cesti catei de usturoi2 cesti catei de usturoi12felii12 roșii, felii12 roșii, felii2(poate fi sau trece)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 46 de dolari.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În31 m.
Porții4
Scor De Sănătate51
Revista