Dana ' s Party Mix

Dana ' s Party Mix
Rețeta Dana ' s Party Mix poate fi făcută în aproximativ 10 minute. Această rețetă servește 20 și costă 1,41 USD pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 648 calorii, 11g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Un amestec de ulei de floricele cu aromă de unt, amestec de dressing, nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 47%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Amestec De Petreceri, Amestec De Petreceri, și Amestec De Petreceri.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă sau castron mare, combinați cereale, biscuiți de pește auriu, covrigi, nuci, biscuiți de stridii și biscuiți sandwich. Într-un castron mic sau agitator, combinați uleiul și amestecul de pansament. Aruncați amestecul de cracker cu amestec de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crackers GoldfishCrackers Goldfish
Pentru LegarePentru Legare
Biscuiți De StridiiBiscuiți De Stridii
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Servește.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Sparkling Wine și Sparkling ros euro sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Graham Beck Bliss Nectar. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Graham Beck Bliss Nectar
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Demi-Sec Graham Beck este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu indicii de butterscotch, miere și pralină, acest Bulbuc delicios vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții20
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista