Daikon tradițional fiert din bucătăria americană a lui Hiroko

Daikon tradițional fiert din bucătăria americană a lui Hiroko
Daikon tradițional fiert din bucătăria americană a lui Hiroko ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. O porție conține 411 calorii, 11g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Serious Eats are 44 de fani. Dacă aveți la îndemână orez lustruit, bulion de legume, sos miso picant și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sukiyaki într-o bucătărie americană din bucătăria americană a lui Hiroko, Pui Namban din bucătăria americană a lui Hiroko, și Pâine Tradițională "All-American" pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați miso, zahărul, mirinul și sake-ul într-o oală medie și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
MisoMiso
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Puneți oala la foc mediu și aduceți-o la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Gatiti amestecul, amestecand continuu, timp de 4 pana la 5 minute.
4
Adăugați sucul de lămâie și gătiți timp de 8 minute, amestecând ocazional. Opriți focul, adăugați fulgii de ardei roșu și amestecați. (Sosul suplimentar poate fi păstrat la congelator.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
5
Pentru daikon: curățați ridichea daikon și tăiați 4 discuri cu diametrul de 2 1/2 inci și grosimea de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
6
Așezați discurile daikon într-o oală medie cu suficientă apă rece pentru a le acoperi cu 2 inci. Înfășurați orezul într-un strat dublu de pânză de brânză, creați un sac legând gâtul cu sfoară de bucătărie și adăugați-l în oală. Aduceți apa la foc mic la foc mediu, apoi reduceți focul la mediu-mic și gătiți daikonul, neacoperit, timp de 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Folosind o lingură cu fante, îndepărtați cu grijă discurile daikon, aruncați apa și orezul și clătiți discurile într-un castron sub apă rece. Schimbați apa de mai multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Scurgeți din nou discurile daikon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
9
Așezați stocul de alge în vasul curățat la foc mediu și aduceți-l la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
VarecVarec
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Adăugați discurile daikon, reduceți focul la minim și gătiți daikon-ul timp de 30 de minute. În timp ce daikonul se gătește, amestecați sosul Miso picant cu 2 linguri de bulion din oală pentru a slăbi sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Folosind o lingură cu fante, transferați daikonul în boluri de servire și rezervați stocul pentru utilizare ulterioară în alte feluri de mâncare (cum ar fi o bază pentru supa miso). Folosind o lingură, turnați sosul picant peste discurile daikon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Ridiche DaikonRidiche Daikon
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Se ornează cu semințele de susan și scallion și se servește. Avertizați-vă oaspeții că ridichea daikon poate fi destul de fierbinte în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ridiche DaikonRidiche Daikon
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate8
Revista