Căpșuni și migdale se sfărâmă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați căpșunile și migdalele. Pentru $ 2.27 pe portie, această rețetă acoperă 19% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 43G de grăsime, și un total de 691 calorii. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, zahăr turbinado, praf de copt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Slab Căpșuni Migdale Crumble, Strawberry Crisp cu unt de migdale Crumble (Paleo + Vegan), și Plăcintă Cu Cireșe De Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă ar fi să aleg un lucru pe care gătitul nu l-ar putea face mai bine, aș fi pus bani buni că ar fi fost o căpșună rea (ca în necoapte și fără gust). Aproape că aș fi jenat chiar dacă aș încerca să-l îmbunătățesc, dacă nu ar fi fost faptul că am citit un articol al lui Simon Hopkinson, un venerat bucătar britanic, în care a sfătuit să folosească căpșunile menționate într-o plăcintă. Așa am făcut. Ei bine, asta nu este adevărat: sunt mai leneș decât el, așa că am făcut o prăbușire. Nu știu ce, cum sau de ce s-a întâmplat, dar asta e o fărâmă de vise. Cuptorul nu, așa cum ați crede, transformă fructele de pădure într-o ciupercă de nămol roșu, ci în explozii intense de fructe de pădure de suculență fragedă. Acest lucru nu este altceva decât alchimie: luați cele mai ticăloase și mai crocante căpșuni din supermarket, le topiți cu o moloz de migdale, unt, coaceți și transformați-le în gustul verii englezești într-o zi rece. Bineînțeles, serviți cu cremă de cremă: consider că acest lucru este obligatoriu, nu opțional.;
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Puneți căpșunile decojite în vasul dvs. de plăcintă (folosesc una rotundă) și presărați peste ele zahărul, făina de migdale și extractul de vanilie. Dați vasului un shake bun sau două pentru a amesteca ingredientele.
Acum, pentru toppingul sfărâmat: puneți făina și praful de copt într-un bol de amestecare și frecați untul rece, tăiat cubulețe între degetul mare și degete (sau într-un mixer liber).Când ați terminat cu ea, ar trebui să semene cu fulgi de ovăz dur și palid. Amestecați migdalele feliate și zahărul turbinado cu o furculiță.
Sfatuiți acest lucru peste amestecul de căpșuni, acoperind căpșunile într-un strat uniform și dând un pic de presă la marginile vasului. Așezați vasul pe o foaie de prăjituri și coaceți-l în cuptor timp de 30 de minute, moment în care toppingul sfărâmat se va întuneca până la un aur pal, iar unele sucuri roz-roșii se vor scurge și se vor fierbe la margini.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire și asigurați-vă că puneți un ulcior de smântână grea răcită pe masă alături.
Asigurați-vă înainte notă: crumble poate fi asamblat cu 1 zi înainte. Acoperiți cu folie de plastic și păstrați-l la frigider până când este necesar.
Coaceți conform instrucțiunilor din rețetă, dar permițând un timp suplimentar de gătit de 5 până la 10 minute și verificați că sfărâmarea este fierbinte în centru.
Freeze notă: topping Crumble pot fi făcute și congelate în pungi de plastic resigilabile, timp de până la 3 luni.
Presărați topping direct din congelator peste fructe, rupând bucăți mari cu mâinile. Crumble-ul asamblat, dar necoapte, poate fi înghețat, învelit într-un strat dublu de folie de plastic și un strat de folie de aluminiu, timp de până la 3 luni. Dezghețați timp de 24 de ore în frigider și coaceți ca mai sus.