Căpșuni Coapte Alaska

Căpșuni Coapte Alaska
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Alaska la cuptor cu căpșuni. Această rețetă face 12 porții cu 409 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, înghețată de căpșuni, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Căpșuni și ciocolată coapte Alaska, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Pulverizați tigaia cu arc cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
CuptorCuptor
2
Bateți ouăle, zahărul și vanilia într-un castron mare de metal pentru a amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți constant doar până când amestecul este cald, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
ZahărZahăr
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
BolBol
3
Scoateți vasul de peste apă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul până când se formează foarte gros și panglici atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Adăugați făină în 3 adaosuri, pliați ușor doar pentru a combina după fiecare. Îndoiți semințele de mac, apoi pliați rapid untul în 2 adaosuri (nu suprapuneți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți tortul până când blatul este auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 28 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Linia 4-quart 10-inch-diametru castron cu folie de plastic, lăsând consola de 8-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Întindeți sorbetul într-un strat uniform pe fundul (nu pe părțile laterale) ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SorbetSorbet
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Întindeți înghețata peste sorbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
SorbetSorbet
Ardei ArbolArdei Arbol
4
Așezați tortul deasupra înghețatei, apăsând ușor pentru a compacta. Acoperiți cu folie de plastic; înghețați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând; bate până devine gros și lucios. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VanilieVanilie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Desfaceți folie de plastic de peste tort în partea de sus a bolului. Inversați desertul pe fundul tigaiei cu diametrul de 9 inci; îndepărtați folia de plastic. Lucrând rapid, întindeți bezea peste desert, învârtindu-se pentru a forma vârfuri și acoperind complet. Congelați cel puțin 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte; păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Formă TartăFormă Tartă
BolBol
3
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Așezați desertul pe fundul tăvii de tartă pe o foaie mare de copt mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
5
Coaceți doar până când bezea este aurie ușoară, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați pe platou.
7
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista