Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Alaska la cuptor cu căpșuni. Această rețetă face 12 porții cu 409 calorii, 9g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Mamei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, înghețată de căpșuni, ouă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Căpșuni și ciocolată coapte Alaska, Alaska La Cuptor, și Alaska La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 325 F. Pulverizați tigaia cu arc cu diametrul de 9 inci cu spray antiaderent.
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate Prăjite
Cuptor
2
Bateți ouăle, zahărul și vanilia într-un castron mare de metal pentru a amesteca. Puneți vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați vasul să atingă apa); bateți constant doar până când amestecul este cald, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Zahăr
Apă
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Bol
3
Scoateți vasul de peste apă. Folosind mixerul electric, bateți amestecul până când se formează foarte gros și panglici atunci când bătăile sunt ridicate, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
4
Adăugați făină în 3 adaosuri, pliați ușor doar pentru a combina după fiecare. Îndoiți semințele de mac, apoi pliați rapid untul în 2 adaosuri (nu suprapuneți).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Mac
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți tortul până când blatul este auriu și testerul introdus în centru iese curat, aproximativ 28 de minute. Se răcește complet în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
7
Îndepărtați părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Linia 4-quart 10-inch-diametru castron cu folie de plastic, lăsând consola de 8-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
2
Întindeți sorbetul într-un strat uniform pe fundul (nu pe părțile laterale) ale vasului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sorbet
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Întindeți înghețata peste sorbet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Sorbet
Ardei Arbol
4
Așezați tortul deasupra înghețatei, apăsând ușor pentru a compacta. Acoperiți cu folie de plastic; înghețați cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou într-un castron mare până se formează vârfuri moi. Bateți treptat în zahăr, câte 1 lingură pe rând; bate până devine gros și lucios. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
Vanilie
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Desfaceți folie de plastic de peste tort în partea de sus a bolului. Inversați desertul pe fundul tigaiei cu diametrul de 9 inci; îndepărtați folia de plastic. Lucrând rapid, întindeți bezea peste desert, învârtindu-se pentru a forma vârfuri și acoperind complet. Congelați cel puțin 30 de minute. (Se poate face cu 1 zi înainte; păstrați înghețat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Formă Tartă
Bol
3
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Așezați desertul pe fundul tăvii de tartă pe o foaie mare de copt mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Formă Tartă
5
Coaceți doar până când bezea este aurie ușoară, aproximativ 5 minute.