Cârnați Pierogi Skillet
Reteta cârnați Pierogi Skillet ar putea satisface pofta ta din Europa de Est în aproximativ 30 minute. Această rețetă face 5 porții cu 281 calorii, 17g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare de țelină, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Pierogi Skillet, Pierogi Skillet, și Tigaie De Vită Pierogi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti pierogii conform instrucțiunilor pachetului. Între timp,într-o tigaie mare la foc mediu, gătiți cârnații în 1 lingură de unt și 1 lingură de ulei; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Adăugați ingredientele rămase; gătiți și amestecați timp de 1-2 minute mai mult sau până când coleslaw este ofilit.
Scoateți din căldură; păstrați cald.
Într-o altă tigaie mare, încălziți untul și uleiul rămas.
Scurgeți pierogii; adăugați în tigaie. Gatiti si amestecati pana se rumeneste; adăugați amestecul de cârnați și aruncați pentru a acoperi. Aruncați frunza de dafin.