Cârnați Italieni Cu Farfalle Și Broccoli Rabe

Cârnații italieni cu Farfalle și Broccoli rabe necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 427 calorii. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, unt, paste farfalle și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Farfalle cu cârnați italieni și Broccoli, Cârnați italieni și Broccoli Rabe, și Broccoli rabe cu cârnați italieni dulci.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă ușor sărată la fierbere la foc mare.
Adăugați pastele farfalle și gătiți până la al dente, 8 până la 10 minute; scurgere.
Între timp, încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă cârnații italieni până se sfărâmă și nu mai sunt roz, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul și se continuă gătitul până când cârnații încep să se rumenească, încă aproximativ 5 minute.
Se toarnă excesul de grăsime, apoi se toarnă bulionul de pui și fulgii de ardei roșu. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se adaugă broccoli rabe și se acoperă. Gatiti pana cand broccoli rabe este fraged, aproximativ 4 minute.
Când broccoli rabe este gata, amestecați untul, parmezanul, sarea și piperul până când sosul de carne s-a îngroșat. Aruncați cu farfalle și serviți.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.