Cârnați de Cocktail cu muștar integral și ghimbir
Cârnații de Cocktail cu muștar integral și ghimbir necesită aproximativ 52 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 71 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 37 de cenți pe porție, primești o băutură care servește 50. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Această rețetă este plăcută de 20 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați legături slabe de cârnați pentru micul dejun, muștar integral, pâine de secară și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 21%. Încercați Fasole verde cu muștar integral, Varză Creț Sotată Cu Muștar Integral, și Cârnați De Cocktail Deluxe pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Într-un castron, amestecați conservele de ghimbir, muștarul, uleiul aromat de usturoi și sosul de soia.
Întoarceți cârnații în amestecul de muștar și apoi aranjați-i fie pe o cutie mare, superficială, fie pe 2 cutii mai mici. Înălțimea laturilor cositorului va determina cât de repede se colorează și se gătesc cârnații.
Dacă utilizați cutii cu față înaltă, acestea vor avea nevoie de aproximativ 45 de minute la cuptor; fierte pe o tavă mai puțin adâncă, 30 de minute ar trebui să fie bine. Și aliniați-vă cu folie sau folosiți tăvi de folie aruncate, sau spălarea va fi un coșmar. Pentru a servi cârnații în vasul lor de pâine, tăiați un cerc în jurul vârfului pâinii pentru a scoate un "capac". Puneți acest capac pe o parte pentru o clipă și rupeți și scoateți umplutura aluată cu mâinile, lăsând crusta intactă, astfel încât să aveți un bol gol.
Umpleți această pâine golită cu cât mai mulți cârnați - poate fi necesar să completați cu câțiva pe măsură ce mergeți - și apoi puteți echilibra capacul într-un unghi plin de viață pentru un efect maxim și distracția oaspeților.
Se servește cu o oală mică de bețișoare de cocktail pentru a sulița
cârnați, dar dacă săriți peste opțiunea bolului de pâine, lăsați cârnații fierbinți să se răcească ușor înainte de a le distribui.
Puneți amestecul de acoperire într - o pungă resigilabilă, adăugați cârnați și dați-l la frigider până la 2 zile-puneți punga în castron sau pe farfurie în caz de scurgere. Gatiti conform indicatiilor din reteta.
Cârnații pot fi congelați în pungă cu acoperire timp de până la 3 luni. Dezghețați peste noapte în frigider-puneți punga în vas sau pe farfurie în caz de scurgere. Gatiti conform indicatiilor din reteta.