Cursoare Italiene De Chiftele
Reteta Italiană Meatball Sliders pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. Pentru $1.8 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. O porție conține 222 calorii, 18g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați panko, busuioc, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, care nu este atât de super. Încercați Cursoare Italiene De Chiftele, Glisoare italiene de chiftele cu sos roșu, și Meatball Sliders pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul la mare.
Combinați ușor primele 6 ingrediente într-un castron mare, având grijă să nu amestecați prea mult. Împărțiți amestecul de carne de vită în 24 de porții egale; modelați ușor fiecare porție într-o chiftelă (nu împachetați). Aranjați rulourile, tăiați părțile în sus, pe o foaie de copt grea; se fierbe 30 de secunde sau până se prăjește foarte ușor.
Scoateți blaturile din tigaie.
Aranjați chiftelele pe o tigaie de broiler acoperită cu spray de gătit; se fierbe 3 minute sau până se rumenesc. Întoarceți chiftelele; se fierbe 2 minute sau până la gradul dorit de coacere. Aranjați 2 chiftele pe jumătatea inferioară a fiecărei role; acoperiți fiecare glisor cu 1 felie de brânză. Se fierbe 1 minut sau până se topește brânza.
Puneți sosul marinara într-un vas sigur pentru cuptorul cu microunde; acoperiți și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 1/2 minute sau până când se încălzește bine, amestecând o dată.
Așezați două glisoare pe fiecare dintre cele 6 farfurii; lingură aproximativ 1 1/2 linguri sos peste fiecare sandviș. Completați fiecare glisor cu 1 frunză de busuioc, dacă doriți, și 1 blat de COC.