Curry Masala de miel Indian de casă al lui Kaypee

Curry Masala de miel Indian de casă al lui Kaypee
Kaypee de casă Indian miel Masala Curry ar putea fi doar Indian rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 396 calorii, 33g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $3.57 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de umăr de miel, ghimbir, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Curry De Miel Indian, Curry De Miel Indian, și Curry De Miel Din Sudul Indiei.

Instrucțiuni

1
Dacă aveți timp, puteți marinada mielul cu
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Amestec de iaurt,usturoi,ghimbir,sare, pudră de ardei iute roșu Kashmir(sau Cayenne) cu o seară înainte sau 2-4 ore pentru mai multă tandrețe.(Dar nu este necesar).într-o oală mare se toarnă ulei vegetal,rândul său,aragaz la mediu ridicat,se adauga ceapa tocata,seminte de chimen,usturoi,ghimbir,frunze de dafin, bastoane scorțișoară, cuișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Se sotează ceapa până devine translucidă aurie aproximativ 6-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
4
Adăugați bucăți de miel(numai carne,rezervând amestecul de iaurt în exces pentru a fi adăugat mai târziu) amestecați astfel încât amestecul de ceapă să fie amestecat împreună.Acoperiți reduceți focul la mediu și lăsați carnea să se amestece cu amestecul de ceapă timp de aproximativ 8 minute.Descoperiți dați o agitare, veți vedea că carnea a dat niște lichid la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Adăugați 2 linguri de apă pentru a evita lipirea în partea de jos,dacă este necesar, apoi adăugați garam Masala,pudră de Curry,ardei iute tocat Serrano(se poate folosi 1 1/2 linguriță piper Cayenne)sare,nucșoară,pudră de turmeric,pudră de coriandru ,amestec de iaurt rezervat și amestecați-l bine ,astfel încât bucățile de miel să fie amestecate cu condimente și amestec,acoperiți gătiți timp de 8-10 minute,descoperiți și amestecați bine, acoperiți gătiți timp de 10-12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru MăcinatCoriandru Măcinat
TurmericTurmeric
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Garam MasalaGaram Masala
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați roșiile tocate, acoperiți gătiți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
7
Adăugați 1-2 căni de apă( în funcție de câtă sos doriți în curry,când ați terminat de gătit,acesta va fi redus la aproximativ 1/3 din apa adăugată va fi terminat sosul de curry.) dați-i un sos de gust, adăugați sare sau Cayenne,dacă este necesar, acoperiți-l 3/4 mod aduceți căldura la gătit puțin peste mediu timp de 40-45 de minute.Dați-i un amestec adăugați cilantro, aduceți căldura la mediu scăzut, gătiți încă 5 minute acoperite.Puteți adăuga ouă fierte tăiate în jumătăți, în lungime, cu 5 minute înainte de servire acoperite cu sos(opțional).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Serviți-l fierbinte cu unul sau mai multe dintre următoarele orez indian Basmati,Naan,Paratha,Chapati,Tandoori Roti.(Rețetele vor fi trimise la food.com pe scurt)cu partea de ceapă crudă tăiată (
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
RotiRoti
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
NaanNaan
9
Presărați oțet dacă nu vă place crud),sau ceapă feliată și castraveți tocați, mentă sau sos de iaurt cilantro(Raita-rețeta va fi trimisă în scurt timp).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
RaitaRaita
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Aichenberg Premium Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Aichenberg Premium Gruner Veltliner
Gruner Veltlinern premium de la Aichenberg este o delicatesă austriacă administrată de o familie. Are arome de fructe proaspete și picant, cu note de fructe tropicale și piper. Prospețimea gustului degajă arome de mere verzi care sunt de lungă durată și împachetează un pumn la final. Acest vin se asortează bine cu carne albă, pește, brânzeturi și mâncăruri italiene, cum ar fi pizza și paste.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista