Curry Frecat Somon Cu Napa Slaw

Curry Frecat Somon Cu Napa Slaw
Reteta Curry frecat somon cu Napa Slaw ar putea satisface pofta ta Indian în jurul valorii de 59 minute. Pentru $ 4.86 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 546 calorii, 40g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la wholeliving.com are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați orez brun basmati, pudră de curry, ulei de semințe de struguri și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pudra de curry, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Curry cu Mango și fistic ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este remarcabil. Încercați Soia-ghimbir somon la grătar și Napa Susan Slaw, Somon Curry Roșu Cu Bok Choy Și Slaw De Ananas, și Napa Fusion Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți 2 căni de apă la fiert; adăugați orez. Se condimentează cu sare și piper, se acoperă și se reduce focul la mediu-mic. Gatiti pana se inmoaie, 30-35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.
DificultateGreu
Gata În59 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista