Curry de legume de vară

Curry de legume de vară
Curry de legume de vară este un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 348 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pastă de curry thailandeză, bulion de legume, mazăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. 573 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare sunt Curry De Legume De Vară, Curry Roșu De Legume De Vară De 30 De Minute, și Ragout de legume de vară cu sos exotic de Curry.

Instrucțiuni

1
Încălziți pasta de curry într-o cratiță mare antiaderentă, cu un strop de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Adăugați ceapa și prăjiți timp de 5 minute până când începeți să se înmoaie. Se amestecă vinetele și se gătește încă 5 minute, se adaugă puțin mai mult stoc dacă începe să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
3
Adăugați lintea, laptele de cocos și restul stocului și fierbeți timp de 15 minute sau până când lintea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
LinteLinte
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
4
Adăugați ardeii și gătiți încă 5-10 minute. Se amestecă mazărea și spanacul și se gătește până când spanacul tocmai s-a ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5
Serviți curry-ul cu orez și chutney de mango.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango ChutneyMango Chutney
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista