Curcan Umplut De Ziua Recunoștinței

Curcan Umplut De Ziua Recunoștinței
Curcanul umplut de Ziua Recunoștinței ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 18 porții cu 642 calorii, 68G de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 106 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Resturi De Scoici Umplute Cu Curcan De Ziua Recunoștinței, Curcanul de Ziua Recunoștinței unui iubitor de Cupcake ar trebui să fie umplut cu Cupcakes, și Afine BBQ curcan umplute cartofi dulci pentru.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, călește ceapa, țelina și morcovii în 1/2 cană de unt până se înmoaie. Într-un castron mare, combinați cuburile de pâine, amestecul de ceapă, bulionul, pătrunjelul și înlocuitorul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouăînlocuitor De Ouă
5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch5 Felii De Pâine Albă, Tăiate în Cuburi De 1 Inch
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; acoperiți și refrigerați. Chiar înainte de coacere, umpleți ușor curcanul cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
3
Așezați umplutura rămasă într-un 2-qt uns. vas de copt; la frigider. Deschideri de curcan pentru frigarui; legați tobe cu sfoară de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Copane De PuiCopane De Pui
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
4
Așezați pieptul în sus pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială. Topiți untul rămas; periați peste curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
5
Se presară cu sare de usturoi și boia de ardei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella5 Până La 6 Felii De Brânză Mozzarella
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
6
Coaceți, neacoperit, la 325 de ore pentru 4 până la 4-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 180 de minute pentru curcan și 165 de minute pentru umplutură, ungand la fiecare 30 de minute după prima oră. (Acoperiți ușor cu folie dacă curcanul se rumeneste prea repede.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
7
Pentru sos, într-o cratiță mare, combinați 4 căni de apă, morcov, țelină, ceapă, măruntaie, gât, frunze de dafin și boabe de piper. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 1 oră sau până când măruntaiele sunt fragede; se strecoară bulionul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
8
Coaceți umplutura suplimentară, acoperită, timp de 25-30 de minute. Descoperi; coaceți cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Scoateți curcanul; acoperiți și lăsați să stea 20 de minute înainte de a sculpta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
10
Se toarnă picături de curcan și bucăți rumenite slăbite într-o ceașcă de măsurare; grăsime degresată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
11
În cratița folosită pentru sos, combinați făina, sarea și apa rămasă până se omogenizează. Se amestecă picăturile și bulionul rezervat. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Serviți cu curcan și umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 30 m.
Porții18
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista