Curcan Prăjit Cu Saramură Habanero

Curcan Prăjit Cu Saramură Habanero
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați curcanul prăjit cu saramură Habanero. Această rețetă face 10 porții cu 677 calorii, 84G de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 94 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți piper, ceapă, ardei iute habanero și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este grozav. Încercați Curcan prăjit, sărat, uscat, cu legume rădăcinoase prăjite Panzanella, Curcan prăjit cu saramură uscată, și Curcan Cu Saramură Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru saramură: într-un vas mare cu capac, combinați sarea și zahărul cu 21/2 galoane de apă rece. Se amestecă pentru a se dizolva și se adaugă usturoi și piper. Purtând mănuși, tăiați habaneros aproape în sferturi,dar lăsați tulpina intactă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Așezați habaneros în saramură și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
3
Scoateți măruntaiele din curcan și dați-le la frigider. Clătiți curcanul cu apă rece și puneți-l în saramură, asigurându-vă că pasărea este complet scufundată. Acoperiți vasul cu folie de plastic și capac și dați-l la frigider timp de 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
4
Pentru curcan: când este gata să gătească curcan, Preîncălziți cuptorul la 400 F. purtând mănuși, scoateți curcanul din saramură, aruncați saramura și uscați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
5
Așezați măruntaiele rezervate în partea de jos a tăvii de prăjit și așezați curcanul, la sân, deasupra măruntaielor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
6
Așezați ceapa în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Tăiați habaneros aproape în sferturi, păstrând capătul tulpinii atașat și adăugați la ceapă. Într-o tigaie mică, topiți 2 linguri de unt și turnați peste ceapă și habaneros. Purtați mănuși, aruncați ușor amestecul cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Habanero ChiliHabanero Chili
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați în interiorul cavității curcanului. Frecați untul rămas pe toată exteriorul curcanului și presărați piper. Legați tobe împreună cu sfoară de bucătărie și puneți vârfurile aripilor în sus și sub aripi. Acoperiți pieptul de curcan cu foaie unsă de folie de aluminiu și puneți-l în cuptor. Prăjiți 50 de minute. Între timp, încălziți bulionul la foc mic și păstrați-l la cald. După 50 de minute, îndepărtați folia de pe sân și ungeți cu 1/2 cană de bulion încălzit. Continuați să gătiți, ungand cu sucuri de tigaie la fiecare 30 de minute, până când termometrul introdus în cea mai groasă parte a coapsei citește aproximativ 165 de euro. Ungeți cu 1/4 cană de bulion rămas dacă tigaia devine prea uscată. Curcanul ar trebui să aibă nevoie de 2 1/2 până la 3 ore Timp total de gătit. Dacă picioarele devin prea maronii, acoperiți-le cu folie în timp ce continuați să gătiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate De Piept De Curcan Pe PieleJumătate De Piept De Curcan Pe Piele
Copane De PuiCopane De Pui
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și DevenațiCreveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească cel puțin 20 de minute. Sculptați și serviți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate35
Revista