Cupe Granola Parfait
Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 6 și costă $1.5 pe portie. O porție conține 124 calorii, 21g de proteine, și 1g de grăsime. Dacă aveți fructe de pădure, zei greci iaurt cu miere, pătrate de fulgi de ovăz corazonas și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Încercați Rețetă de Parfait de fructe și iaurt (Parfait de struguri și Granola), Parfait De Granola De Casă, și Parfait De Zmeură Și Granola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.ungeți ușor șase forme de brioșă/cupcake dintr-o tigaie antiaderentă. Dacă sunteți îngrijorat de scoaterea cupelor de granola dintr-o singură bucată, puteți alinia și cu hârtie pergament, dar a mea a ieșit doar cu ungerea.
Așezați un pătrat de granola în tigaie. Apăsați pe granola până când formează o formă de cupă, căptușind interiorul matriței de briose. Dacă aveți nevoie, ar trebui să puteți îndepărta granola de pe margini pentru a o plasa în centru sau oriunde altundeva pot exista găuri.
Coaceți aproximativ 8 minute, până când pătratele încep să se întunece, dar aveți grijă să nu le ardeți.
Scoateți și lăsați să se răcească.
După ce cupele sunt reci, îndepărtați-le ușor. Am folosit o lamă foarte subțire în jurul marginilor și asta i-a ajutat să iasă. Umpleți cu aproximativ 1/4 cană de iaurt fiecare și apoi acoperiți cu fructe proaspete.