Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 144 calorii, 6g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru 34 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, ceapă, maioneză și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 37 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Salată de pui în căni de roșii, Cupe De Roșii Cu Salată De Macaroane, și Salată de ton în căni de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 7 ingrediente într-un castron mediu; amestecați ușor puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scoateți cu grijă și aruncați pulpa de roșii, lăsând o coajă de 1/8 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
3
Așezați cojile de roșii cu capul în jos pe mai multe straturi de prosoape de hârtie; lăsați să se scurgă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Tomate
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Lingura aproximativ 1 lingura. salată de pui în fiecare coajă de roșii.