Cupe de ou verde și șuncă
Cupe de ou verde și șuncă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 12 și costă 77 de cenți pe porție. O porție conține 187 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână smântână grea, sare și piper, șuncă delicioasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 25%. Încercați Caserola cu șuncă și fasole verde, Cupe Umplute Cu Ardei Verde, și Pui, Ardei Iute Verde Și Cupe De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți o tigaie cu brioșe de 12 căni.
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se amestecă prazul, ceapa verde și sarea și piperul; gatiti pana se inmoaie si se inmoaie.
Se toarnă bulionul de vită; se amestecă făina. Se fierbe până când amestecul devine cremos și gros.
Tapetați fiecare ceașcă de briose cu 1 felie de șuncă pentru a forma o ceașcă. Puneți aproximativ 1 lingură de amestec de praz în fundul fiecărei căni de șuncă. Se acoperă cu o lingură de brânză. Apăsați ușor brânza cu o lingură. Bateți ouăle și smântâna într-un castron mare. Împărțiți uniform amestecul de ouă între cupele de șuncă.
Coaceți cupele în cuptorul preîncălzit până când sunt setate și aurii, aproximativ 12 până la 15 minute. Lăsați ouăle coapte să se odihnească cel puțin 10 minute în căni de briose.
Îndepărtați trăgând ușor de marginea șuncii crocante și ridicându-vă.
Se servește imediat sau se dă la frigider.