Biscotti Cu Ciocolată Dublă

Biscotti Cu Ciocolată Dublă
Biscotti cu ciocolată dublă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de desert. O porție conține 100 calorii, 2G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 15 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 35. Este adus la tine de Toțiretete. 29 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Un amestec de sare, apă, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de remarcabil scor spoonacular de 15%. Încercați Biscotti Cu Ciocolată Dublă, Biscotti Cu Ciocolată Dublă, și Biscotti Cu Ciocolată Dublă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie de copt sau tapetați cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați făina, sarea, pudra de cacao, praful de copt, scorțișoara și granulele de cafea într-un bol. Pune deoparte. Bateți untul și zahărul cu un mixer electric într-un bol mare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea InstantCafea Instant
Praf De CoptPraf De Copt
Pudră De CacaoPudră De Cacao
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
3
Adăugați ouăle pe rând, permițând fiecărui ou să se amestece în amestecul de unt înainte de a adăuga următorul. Bateți în vanilie cu ultimul ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
4
Se amestecă în amestecul de făină până se încorporează. Îndoiți chipsurile de ciocolată și nucile; amestecând suficient pentru a combina uniform. Scufundat aluatul în jumătate și forma fiecare în dreptunghiuri plate 8x2 inch aproximativ 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De CiocolatăChipsuri De Ciocolată
NuciNuci
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați pe foaia de copt la 3 până la 4 centimetri distanță. Bateți gălbenușul de ou cu apă într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
6
Periați deasupra fiecărei pâini.
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când ambele pâini sunt ferme, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți din cuptor și răciți timp de 10 până la 12 minute. Reduceți căldura cuptorului la 300 grade F (150 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Tăiați fiecare pâine în diagonală în felii de 3/4 inch.
10
Așezați fiecare felie, tăiată în sus pe foaia de copt. Reveniți la cuptor și coaceți până când biscotti sunt uscați, 10 până la 15 minute pe fiecare parte. Se răcește în tigăi timp de 10 minute înainte de a se îndepărta pentru a se răci complet pe un suport de sârmă. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BiscottiBiscotti
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții35
Scor De Sănătate0
Revista