Cupe De Mousse De Ciocolată
Dacă 44 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., cupele de Mousse de ciocolată ar putea fi un super fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 16. O porție conține 51 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. 1042 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cacao, tofu suplimentar, fără lactate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Cupe de ciocolată umplute cu Mousse de ciocolată cu lapte S ' more cu glazură de Marshmallow, Cupe de mousse de ciocolată neagră, și Cupe De Mousse De Alune De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți chipsurile de ciocolată peste un cazan dublu.În timp ce ciocolata se topește, amestecați tofu, băutura din lapte de cocos, pudra de cacao și stevia într-un blender sau robot de bucătărie până când este foarte netedă. Poate fi necesar să opriți mașina de câteva ori și să răzuiți părțile laterale.Odată ce ciocolata s-a topit, adăugați-o la restul ingredientelor și amestecați până se omogenizează, răzuind părțile laterale după cum este necesar. Amestecul va fi acum cald și consistența budincii.Puteți servi desertul în acest moment ca budincă caldă de ciocolată sau îl puteți răci pentru a face mousse de ciocolată. Pentru mousse, turnați budinca într-un recipient de sticlă și păstrați-o la frigider pentru câteva ore sau peste noapte pentru a se întări.Înainte de conducte, bateți mousse-ul cu un mixer portabil pentru a bate aer în el. Puneți mousse-ul în căni de ciocolată și serviți.