Cupe De Cappuccino Congelate
Cupele de Cappuccino congelate ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 183 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr brun ferm, prăjituri cu napolitane de ciocolată, lapte evaporat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Cupe De Cappuccino Congelate, Cappuccino Cu Banane Congelate, și Cappuccino Cheesecake Desert Congelat.
Instrucțiuni
Se amestecă gelatina, cafeaua instant și scorțișoara în cratiță medie. Se amestecă laptele; se lasă să stea 1 min. Gatiti la foc mediu 5 min. sau până când gelatina este complet dizolvată, amestecând constant.
Adăugați iaurt, zahăr, sirop de porumb și vanilie; se amestecă bine.
Se toarnă în tigaie pătrată de 9 inci. Congelați 2 ore sau până aproape solid. Lingură amestec în castron mare de mixer electric; bate la viteză mică 30 sec. crește viteza la mare; bate 2 min. Amestecați ușor toppingul biciuit.
Așezați 1 napolitană pe fundul fiecăreia dintre cele 12 căni medii de briose; acoperiți uniform cu amestec de topping bătut. Congelați 2 ore sau până când este ferm. Pentru a servi, rulați cuțitul mic în jurul marginilor cupelor; scoateți din tigaie.
Lăsați să stea la temperatura camerei 15 min. pentru a înmuia ușor înainte de servire.