Cupcakes Ornament

Cupcakes Ornament
Ornament Cupcakes durează aproximativ 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 479 calorii. Pentru 1,52 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bucăți de copt m&m, lemn dulce, gumdrops și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este un preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării americane. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Cupcakes Ornament De Vacanță, Fursecuri Cu Ornamente De Crăciun, și Ornament Popcorn Bile sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Cupcakes de îngheț; înmuiați blaturile în zahăr grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GrosierZahăr Grosier
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Cheddar Proaspăt MărunțitCheddar Proaspăt Mărunțit
2
Fructe Tăiate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
3
Roll-up-uri în benzi decorative; atașați la cupcakes. Atașați bucățile de copt după cum doriți folosind o cantitate mică de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
La 8 PruneLa 8 Prune
4
Pentru a forma tulpini de ornament, faceți o gaură în partea de sus și de jos a picăturilor de gumă cu o scobitoare. Îndoiți lemnul dulce în bucle mici și introduceți capetele în fundul picăturilor de gumă; introduceți covrigi în vârfuri. Apăsați capetele covrigului tulpinilor în cupcakes.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Tăiat în Bucăți De 3/8-inchTăiat în Bucăți De 3/8-inch
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Cupcakes. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista