Cupcakes de șoareci

Cupcakes de șoareci
Mice Cupcakes durează aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Pentru 38 de cenți pe porție, primești un desert care servește 24. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără lactate are 291 de calorii, 2 g de proteine și 11 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână amestec de prăjitură cu ciocolată, calduri, napolitane de vanilie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 456 ar spune că a fost perfectă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 10%. Acest scor este îmbunătățibil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum șoareci cu căpșuni, șoareci cu ciocolată și creme pentru șoareci.

Instrucțiuni

1
Pregătiți aluatul de prăjitură și coaceți conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru brioșe, folosind forme de brioșe tapetate cu folie sau hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
2
Scoateți din tigăi pe gratele de sârmă pentru a se răci complet.
3
Înghețați cupcakes generos cu glazură de vanilie. Pentru urechi, poziționați două napolitane de vanilie pe fiecare cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii50 De Mini M&M Roșii Sau Bomboane Roșii
Fursecuri Cu Napolitane De VanilieFursecuri Cu Napolitane De Vanilie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
4
Adăugați Red Hots pentru ochi și gumă pentru nas. Introduceți bucăți scurte de lemn dulce pentru mustăți și bucăți mai lungi pentru cozi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Glazură De Vanilie3 Căni De Glazură De Vanilie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane Roșii De ScorțișoarăBomboane Roșii De Scorțișoară

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cupcakes-urile pot fi combinate cu Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca Argyle Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir
Argyle Pinot Noir este sincer și neamestecat. Vintage 2012 pentru Pinot Noir s-a făcut singur. Fermentat în loturi mici și amestecat pentru puritate, amestecul de anul acesta îmbină zmeuri coapte, roșii, cireșe morello și o notă de condiment. Nici un alt cuvânt nu poate descrie palatul decât luxuriant. Taninul blând, ușor ferm dedesubt, acidul cântă adevărat și lung. Bucurați-vă devreme sau stați pe el câțiva ani pentru o nuanță îmbunătățită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista