Cupcakes de Anul Nou ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 334 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Un amestec de ciocolată semidulce, căni de copt din hârtie, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu scorțișoară de mere cu glazură de mied și un vârtej de miere: Cupcakes Rosh Hashana pentru un An Nou dulce, Cupcakes de Revelion, și Prajiturele De Anul Nou Chinezesc – Nian Gao pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Combinați cacao și 2 căni de apă clocotită într-un castron mare rezistent la căldură, amestecând până se omogenizează și se omogenizează; se răcește complet. Bateți untul cu un mixer până devine cremos; adăugați treptat zahărul, bătând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
3
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
4
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de unt alternativ cu amestecul de cacao, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până când se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă extractul de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Ciocolată
Unt
Pudră De Cacao
Făină Pentru Toate Scopurile
5
Așezați căni de copt din hârtie în 2 (12 cani) Tigăi pentru brioșe și acoperiți cu spray de gătit; bateți lingura în cupe, umplând două treimi pline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
6
Coaceți timp de 12 până la 15 minute. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute; scoateți din tigăi și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Umpleți fiecare cupcake cu marmeladă de portocale. Pentru a umple cupcakes, introduceți capătul unei linguri de lemn sau diblu în centrul cupcake-ului pentru a face o gaură. Umpleți o pungă de congelator din plastic cu fermoar cu umplutură sau glazură. Folosiți foarfece sau foarfece de bucătărie pentru a tăia aproximativ 1/4 inch dintr-un colț al pungii; introduceți punga în gaura din cupcake. Strângeți ușor până când umplutura ajunge în partea de sus a fiecărui cupcake.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marmeladă De Portocale
Tăiate în Felii
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Foarfece De Bucătărie
8
Pentru a pregăti ganache, gătiți smântâna într-o cratiță grea din nonaluminiu la foc mediu, amestecând des, doar până când începe să se aburească (nu fierbe); se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Puneți ciocolata într-un bol de sticlă. Adăugați încet smântână fierbinte în ciocolată, bătând cu un tel până când ciocolata se topește și amestecul este bine amestecat. Amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește. Face aproximativ 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
10
Înghețați fiecare cupcake cu Ganache de ciocolată. Completați fiecare cu stele sclipitoare, drages și pahare de șampanie.