Cupcakes cu înghețată de lămâie-afine

Cupcakes cu înghețată de lămâie-afine
Rețeta Cupcakes cu înghețată de lămâie-afine ar putea satisface pofta americană în aproximativ 45 minute. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $2.29 pe portie. O porție conține 371 calorii, 6g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte condensat, fursecuri cu lămâie, concentrat de limonadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cupcakes cu afine de lămâie cu glazură de brânză cremă de lămâie, Cupcakes Cu Înghețată De Afine Cu Lămâie, și Cupcakes cu afine cu glazură de brânză cremă de lămâie.

Instrucțiuni

1
Așezați 12 căni de copt din folie în Tigăi pentru brioșe; presărați fursecurile zdrobite uniform în cupe. Lingurați 2 lingurițe de umplutură de fructe peste fursecuri în fiecare cană, rezervând umplutura de fructe rămasă pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Îndoiți laptele condensat și concentratul de limonadă în topping bătut; lingură peste umplutura de fructe în căni de copt pregătite. Congelați 8 ore sau până când este ferm. Se acoperă cu bomboane și se presară chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De LimonadăConcentrat De Limonadă
Biciuit ToppingBiciuit Topping
Lapte Condensat îndulcitLapte Condensat îndulcit
StropeșteStropește
BomboaneBomboane
FructeFructe
3
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit cookie-uri Keebler Lemon Cooler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați18 Creveți Colosali, Cu Coadă, Curățați și Devenați
LămâieLămâie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista