Cupcakes cu lichior de ciocolată și cremă irlandeză
Ciocolata voinic și irlandez crema lichior prajiturele ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 394 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 63 de cenți pe porție. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 52 minute. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, unt, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ciocolată Stout Cupcakes cu cremă irlandeză Buttercream, Cupcakes cu ciocolată cu glazură de whisky irlandez, și Cakespy: Cupcakes cu ciocolată cu umplutură de whisky irlandez pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați o tigaie de cupcake sau brioșă cu 24 de garnituri de cupcake de dimensiuni obișnuite.
Așezați stout-ul și untul într-o cratiță de dimensiuni medii și amestecați împreună la foc mediu până când untul este topit.
Scoateți din căldură. Cerneti pudra de cacao intr-un bol de dimensiuni medii si adaugati zaharul. Se amestecă încet în amestecul puternic. Într-un castron mic, combinați smântâna, ouăle și vanilia și bateți ușor până se omogenizează.
Adăugați acest amestec în cratiță și amestecați bine (poate părea ciudat). Cerneti faina si bicarbonatul de sodiu impreuna intr-un alt bol mic si apoi adaugati-l in cratita, amestecand o ultima data pana cand culoarea este uniforma.
Umpleți garniturile de cupcake cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți până când prăjiturile revin după atingere, aproximativ 27 de minute. Răciți cupcakes-urile în tigaie timp de 5 minute înainte de a le transfera într-un suport de răcire.
Pentru asamblare: introduceți glazura pe cupcakes răcite folosind un vârf simplu mare. Praf cu pudră de cacao, dacă se preferă.
Cremați untul în vasul unui mixer electric până când este palid. Rotiți mixerul la viteză mică și adăugați lichiorul irlandez într-un flux constant. Adăugați încet zahărul cofetarilor și continuați să bateți până când se obține o consistență cremoasă.