Cupcakes Cu Flotor De Bere Cu Rădăcină
Reteta rădăcină de bere Float Cupcakes ar putea satisface pofta ta American în aproximativ 45 minute. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 420 calorii, 3G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Este perfect pentru Ziua Tatălui. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 1059 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână sare, ulei de canolan, pastă de fasole de vanilie și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes cu flotor de bere cu rădăcină, Cupcakes Cu Flotor De Bere Cu Rădăcină, și Cupcakes Cu Flotor De Bere Cu Rădăcină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350
Combinați sodă de bere rădăcină și oțet și lăsați să stea câteva minute.
Adăugați zahărul și uleiul, amestecând până se spumează ușor.
Se amestecă extractele și se adaugă încet făina, împreună cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Aveți grijă să nu amestecați prea mult. Umpleți căptușelile pentru cupcake aproximativ 3/4 pline. (La început am crezut că am mult mai mult aluat decât 12 cupcakes, dar apoi am observat că aluatul se va așeza, așa că m-am întors și am adăugat puțin aluat la fiecare căptușeală, care făcea 12 cupcakes)
Coaceți aproximativ 18-22 de minute. Bateți crema de brânză și untul până se omogenizează bine.
Adăugați zahăr pudră și amestecați până când este frumos o cremă
Adăugați vanilie (ați putea folosi extract de vanilie, îmi place doar aspectul petelor de fasole de vanilie din glazura mea)îngheț cu pungă de conducte și Vârf rotund deschis de 3/4" jumbo.