Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Cupcakes cu Caramel sărat cu ciocolată. Această rețetă servește 24 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 340 calorii, 2G de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă de la Tidy Mom are 366 de fani. Un amestec de sare de mare, zahăr de cofetărie, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Cupcakes Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată, Cupcakes Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată, și Cupcakes Cu Ciocolată Cu Caramel Sărat.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă la minim până se amestecă, apoi se amestecă la maxim timp de 2 minute.
3
Se toarnă în tigăi de cupcake căptușite cu hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
4
Coaceți timp de 20 min. Se răcește complet. Pentru umplutură(rețeta de mai jos), folosiți un cuțit pentru a tăia o bucată în formă de con (aproximativ 3/4 inch adâncime) din centrul fiecărui cupcake. Lingură 3-4 lingurițe umplutură caldă în fiecare cupcake scobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Cuțit
5
Presărați un vârf de sare de mare peste umplutură (am folosit sare Kosher). Umpleți o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf de stea medie (am folosit un 1m) cu glazură. Puneți glazura de ciocolată neagră (rețeta de mai jos) pe fiecare cupcake și garnisiți cu un vârf de sare de mare (din nou, am folosit sare Kosher). A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș, a nu se păstra la frigider. (Am pus-o pe a mea în subsolul răcoros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura De Ciocolata
Sare De Mare
Glazura
Tăiate în Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Sac De Patiserie
6
Încălziți zahărul cu apa și siropul de porumb într-o cratiță grea peste mare, învârtindu-se ocazional până când siropul este limpede. Nu mai amestecați și atașați un termometru pentru bomboane pe partea laterală a tigaiei. Gatiti pana cand siropul ajunge la fierbere, spaland laturile tigaiei cu o perie de patiserie umeda, dupa cum este necesar. Se fierbe, se învârte ușor tigaia ocazional până când amestecul este caramelizat și ajunge doar la 182°
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb
Sirop
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Perie De Patiserie
Tigaie Cu Sos
Tigaie
7
Se ia de pe foc și se toarnă încet și cu precauție crema. Amestecul se va stropi. Se amestecă cu o lingură de lemn până se omogenizează. Se amestecă sarea de mare. Utilizați imediat. Dacă caramelul începe să se întărească, reîncălziți ușor până când se toarnă din nou.** Notă: veți avea nevoie de un termometru pentru bomboane pentru acest pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Lingura De Lemn
8
Combinați cacao și apa clocotită, amestecând până când cacao s-a dizolvat. Cu un mixer electric la viteză medie mare, bateți untul, zahărul și sarea cofetarilor până devin palide și pufoase. Reduceți viteza la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Pudră De Cacao
Zahăr
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
9
Adăugați ciocolată topită și răcită, bătând până se combină și răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar. Bateți în amestecul de cacao. Dacă nu se utilizează imediat, glazura poate fi refrigerată până la 5 zile sau congelată până la 1 lună, într-un recipient etanș. Înainte de utilizare, aduceți la temperatura camerei și bateți la viteză mică până când este din nou netedă.