Cum se face somonul în pergament

Cum se face somon în pergament ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 6,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 63G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 727 calorii. 111 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Dacă aveți la îndemână sare și piper măcinat, fileuri de somon tăiate în centru, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 99%, ceea ce este uimitor. Încercați Somon În Pergament, Somon Copt Pergament, și Somon în hârtie pergament pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Luați două bucăți de hârtie pergament, pliați în jumătate și tăiați o jumătate de cerc începând de la fiecare cută. Ar trebui să arate similar cu o formă de inimă atunci când sunt desfăcute. Înveliți fiecare bucată de pergament cu ulei de măsline pe ambele părți.
Puneți cartofii într-o cratiță și acoperiți cu apă sărată; se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Aduceți o oală cu apă ușor sărată la fierbere.
Adăugați sparanghel și gătiți neacoperit până când este ușor fraged, aproximativ 5 minute.
Se scurge într-un colizor, apoi se scufundă imediat în apă cu gheață timp de câteva minute până se răcește pentru a opri procesul de gătit. Odată ce sparanghelul este rece, se scurge bine și se lasă deoparte.
Așezați 1 file de somon, jumătate de sparanghel și jumătate de cartofi în mijlocul unei părți a unei hârtii pergament pregătite.
Se presară sare și piper și se strecoară cu ulei de măsline extravirgin. Îndoiți cealaltă jumătate de cerc și sigilați marginea pergamentului făcând pliuri suprapuse în jurul marginii. La sfârșit, pliați ultima cută în direcția opusă restului pentru a vă asigura că sigilează. Repetați cu a doua bucată de pergament pregătit și ingredientele rămase.
Așezați pungile pe o foaie de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să stea 5 minute înainte de a tăia pergamentul deschis. Somonul se face atunci când se fulgi ușor cu o furculiță.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay cu un rating de 5 stele din 5 pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.